16. April 2013
Michael Buble verbaasd over eigen seksuele prestatie

Michael Buble verbaasd over eigen seksuele prestatie

Op zaterdag 20 april ontvangt Graham Norton internationaal succesvol zanger Michael Bublé in zijn talkshow.

Michael praat met Graham over zijn aankomende vaderschap: “Het heeft gewerkt, de seks heeft gewoon gewerkt!” Michael vertelt verder: “Het verwekken van de baby was niet uitzonderlijk romantisch, het was niet sexy. Mijn vrouw is echt een schoonheid maar die avond was ze heel anders dan normaal. Ze zei: ‘Mike, het is negen uur op een normale dinsdag, we moeten ‘het’ nu doen!’ Ik denk trouwens dat we toen helemaal niet het kindje hebben verwerkt. Volgens mij gebeurde dat tijdens een potje geweldige dronken seks in Milaan!”

Graham stelt voor dat Michael zijn kind naar hem vernoemd. Michael vertelt; “Mijn vrouw is maniakaal. We vechten continu over de naam van de baby. Mijn vrouw is namelijk Argentijns en stelt continu namen voor die prachtig klinken in het Spaans maar vreselijk in het Engels, zoals “Dirt”… Dirt Bublé!”

Michael geeft toe dat hij zijn ongeboren kind toezingt; “Ik deed dat al vanaf het begin. Maar mijn vrouw begon dan hard te lachen. Ze legde me uit dat de baby pas twee maanden oud was en dus nog geen oortjes had om mijn gezang te kunnen horen.” Michael demonstreert zijn ervaring met zingen voor ongeboren baby’s door voor twee zwangere vrouwen uit het publiek een prachtige serenade te zingen.

Graham complimenteert Michael met zijn nieuwe album waarop hij zegt: “Het is niet echt geweldig. Het is wel acceptabel maar ik zou er mijn geld niet aan verspillen. Ik zou het gewoon illegaal downloaden!” Michael gaat verder: “Waarschijnlijk krijgt iemand van de opnamestudio nu een beroerte! Nee, ik maak een grapje. Ik vind het een geweldig album. Het is het mooiste wat ik ooit heb gedaan, behalve mijn kindje maken dan.”

Michael treedt op met het nummer ‘It’s a Beautiful Day’ van zijn nieuwe album nadat hij Graham heeft geholpen met de hendel overhalen van de rode stoel.

VOLGENDE WEEK: Gwyneth Paltrow, Lee Mack, Mo Farah en Hurts.

The Graham Norton Show met Michael Bublé wordt op zaterdag 20 april om 22.05 uitgezonden op Comedy Central.