02. Mei 2013
Men at Work scoort op de Dag van de Arbeid

Men at Work scoort op de Dag van de Arbeid

Comedy Central best bekeken zender van Nederland
Nieuw seizoen Men at Work vanaf zondag 5 mei

Op de Dag van de Arbeid werd op Comedy Central een marathon uitgezonden van de populaire serie Men at Work, seizoen 1. Tijdens deze marathon was Comedy Central de best bekeken zender van Nederland onder haar doelgroep jongvolwassenen (20 tot 34 jaar) met een marktaandeel van 11,4%. Onder kijkers van 20 tot 49 jaar was Comedy Central de tweede zender van Nederland met een marktaandeel van 8,6%.*

Fans kunnen opgelucht zijn, vanaf zondag 5 mei zendt Comedy Central het tweede seizoen van Men at Work uit. Het kwartet vrienden bestaande uit Milo (Danny Masterson), Tyler (Michael Cassidy), Gibbs (James Lesure) en Neal (Adam Busch) zijn terug met gloednieuwe afleveringen, rondom hun kantoor- en privélevens!
Men at Work draait om het wel en wee van 4 vrienden die samen bij een mannen tijdschrift werken. Nu Milo is gedumpt door zijn vriendin geven zijn vrienden hem meer dan het nodige aan dating advies. Omdat ze allemaal een andere kijk hebben op hoe Milo met zijn vernieuwde liefdesleven om moet gaan levert dat een reeks hilarische date rampen op. Vooral de terugkomst van Rachel (Stephanie Lemelin), de ex-vriendin van Milo, zorgt voor een fikse dosis ongemakkelijkheid. In seizoen 1 bedroog Rachel Milo namelijk met drie andere mannen… tegelijkertijd! Sarah Wright vervult de eerste gastrol in seizoen 2 van Men at Work en speelt een van de optionele liefdes van vrijgezel Milo. Sarah heeft veel bekendheid gekregen als Millicent Gergich in de nieuwe serie op Comedy Central: ‘Parks & Recreation’.

In seizoen 2 wordt de cast aangevuld door Peri Gilpin, bekend als Roz in 'Frasier', die de rol van Alex speelt. De nieuwe aanwinst in de serie zat hoog in het management van een Vogue-achtig damesblad, maar door een goed aanbod heeft Alex besloten over te stappen naar het mannenblad van de Men at Work-cast. De mannen krijgen het niet gemakkelijk met haar onorthodoxe management methodes.

Daarnaast beleven de single vrienden natuurlijk van alles op liefdesgebied. De heren staan gelukkig altijd voor elkaar klaar en proberen samen de raadselen der liefde te ontrafelen, iets wat vaker mislukt dan lukt.

Men at Work seizoen 2, vanaf 5 mei, zondag 22.00u op Comedy Central.