29. Maart 2013
Nieuw Seizoen Men At Work op Comedy Central

Nieuw Seizoen Men At Work op Comedy Central

Vanaf zondag 5 mei zendt Comedy Central het gloednieuwe tweede seizoen van Men at Work uit.

Het kwartet vrienden bestaande Milo (Danny Masterson), Tyler (Michael Cassidy), Gibbs (James Lesure) en Neal (Adam Busch keert terug op tv en biedt ons een vermakelijk inzicht in de dynamische wereld van de magazines, dating en natuurlijk liefde binnen een vriendengroep.
Met at Work draait om het wel en wee van 4 vrienden die samen bij een mannen tijdschrift werken. Nu Milo is gedumpt door zijn vriendin geven zijn vrienden hem meer dan het nodige aan datings advies. Omdat ze allemaal een andere kijk hebben op hoe Milo met zijn vernieuwde liefdesleven om moet gaan levert dat een reeks hilarische date rampen op. Vooral de terugkomst van Rachel (Stephanie Lemelin), de ex-vriendin van Milo zorgt voor een fikse dosis ongemakkelijkheid. In seizoen 1 bedroog Rachel Milo namelijk met drie andere mannen… tegelijkertijd! Sarah Wright vervult de eerste gastrol in seizoen 2 van Met At Work en speelt een van de opties van de vrijgezel Milo. Sarah heeft veel bekendheid gekregen als Millicent Gergich in de tevens nieuwe serie op Comedy Central ‘Parks & Recreation”.
In seizoen 2 wordt de cast aangevuld door Peri Gilpin, bekend als Roz in 'Frasier', die de rol van Alex speelt. De nieuwe aanwinst in de serie zat hoog in het management van een Vogue-achtig damesblad, maar door een goed aanbod heeft Alex besloten over te stappen naar het mannenblad van de 'Men at Work'-cast. De mannen krijgen het niet gemakkelijk met haar onorthodoxe methodes.
Daarnaast beleven de single vrienden natuurlijk van alles op liefdesgebied. De heren staan gelukkig altijd voor elkaar klaar en proberen samen de raadselen der liefde te ontrafelen, iets wat vaker mislukt dan lukt.

Men at Work seizoen 2, vanaf 5 mei, zondag 22.00u op Comedy Central.