26. Maart 2013
Comedy Central presents: Jeff Dunham

Comedy Central presents: Jeff Dunham

18 september in de Ziggo Dome Amsterdam

De buiksprekende stand-up comedian, onder andere bekend van Comedy Central, komt met zijn nieuwe show ‘Disorderly Conduct’ naar Nederland. Op 18 september staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op paaszondag 31 maart geeft Comedy Central als presenting partner een voorproefje door de show ‘Spark of Insanity’ van Jeff Dunham uit te zenden.
Nadat hij twee jaar geleden al in een uitverkocht Ahoy Rotterdam stond, komt de hilarische poppenspeler Nederland nog een keer bezoeken. We kennen Jeff Dunham natuurlijk al van zijn vele specials bij Comedy Central waar hij met zijn bekende sidekicks op het podium staat: ‘Achmed, the Dead Terrorist’, de knorrige gepensioneerde Walter, de redneck Bubba, het paarse fictieve wezen Peanut en Jose Jalapeño, een stereotype Latino uit het zuiden van de Verenigde Staten.

Jeff Dunham is ongekend populair. Jeff Dunham is de populairste comedian op Comedy Central. Zijn shows behoren tot de best bekeken uitzendingen aller tijden op de zender. Zo verkocht hij niet alleen ruim zeven miljoen dvd’s, zijn video’s op YouTube zijn ook nog eens door meer dan een half miljard liefhebbers bekeken. Niet verrassend dat de live-optredens van Dunham zijn uitgegroeid tot mega-evenementen, waarmee hij wereldwijd grote zalen weet te vullen!

Alvast even genieten van Jeff Dunham? Op paaszondag 31 maart zie je ‘Spark of Insanity’ van Jeff Dunham om 22:25 uur bij Comedy Central.

Over Comedy Central presents:

Jeff Dunham ‘Disorderly Conduct Tour’
Woensdag 18 september 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start donderdag 28 maart om 14.00 uur.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 - € 0,45 p/m)
of bij de VVV ticketpoints.
Ticketprijzen: € 27,- / € 32,- / € 37,- / € 45,- (exclusief servicekosten)
Plaatsen: volledig seated