26. Juni 2013
GA TERUG AAN HET WERK!

GA TERUG AAN HET WERK!

Start van het derde seizoen van Workaholics
Vanaf 4 juli om 20:25 op Comedy Central Extra
en vanaf 5 augustus om 20.50 bij Comedy Central

Het is tijd om lekker gek te doen! De beruchte werknemers en huisgenoten, Adam, Blake en Ders, zijn terug en klaar voor meer ongeremd plezier op kantoor in het derde seizoen van de hitserie “Workaholics”. Tien gloednieuwe afleveringen zullen vanaf 4 juli op Comedy Central Extra en vanaf maandag 5 augustus om 20.50 bij Comedy Central uitgezonden worden. De bende keert deze zomer terug voor meer bizarre avonturen, waaronder; een zakenreis waarin ze hun dealer Karl bedriegen en een poging tot het organiseren van het beste zomerfeest ooit.

'Workaholics' is een humoristische show met drie vrienden die samenwerken als telemarkeers van 9 tot 5 én samen leven van 5 tot 9. De serie laat zien dat afstuderen van school en de grote mensen wereld instappen niet altijd makkelijk is, vooral niet voor de drie ongemotiveerde huisgenoten. Kledingvoorschriften, deadlines en opstaan voor 9 uur is niet iets waar de jongens aan gewend zijn. Ze doen hun werk en soms doen ze dit zelfs goed, maar ze komen te laat opdagen, verlaten het kantoor dronken en leven met de dag…. zelfs als ze niet weten welke dag het is.
Of het nu Blake (Blake Anderson) is, gehuld in een berenjas. Of Adam (Adam Devine) die na wat drugs zingt over Catherina Zeta Jones, of The Ders (Anders Holm) die zijn verjaardag viert met een alcohol triatlon. De jongens lijken altijd in de problemen te komen waar ze ook naartoe gaan.

Het derde seizoen van “Workaholics”
Vanaf donderdag 4 juli, 20:25, Comedy Central Extra
Vanaf maandag 5 augustus, 20.50, Comedy Central.
Twitter mee: #Workaholics
www.comedycentral.nl