23. Juli 2013
Charlie is ready for more adventure!

Charlie is ready for more adventure!

Start van het derde seizoen van Anger Management
Vanaf 11 augustus om 21.30 op Comedy Central

Het is tijd voor seizoen 3 van Anger Management! De beruchte Charlie Sheen is terug en klaar voor meer nieuwe avonturen. Na een fikse ruzie te hebben gehad met tegenspeelster Selma Blair keert hij dit seizoen terug zonder haar. Wie zal de nieuwe opvolger worden van zijn sexy psychologe? Nog onbekend is wie de aantrekkelijke tegenspeelster van Charlie gaat worden maar naar verluid zal een sexy vrouw binnenkort op de set verschijnen. Een nieuwe rol is inmiddels al wel vervuld, er is officieel bekend gemaakt dat Brian Austin Green een vaste rol in de serie krijgt. Tot nu toe speelde Green al in drie afleveringen de rol van Sean, de vriend van Charlie’s ex-vrouw Jennifer Goodson (Shawnee Smith). Sean en Charlie zijn niet bepaald beste vrienden, Charlie vind het dan ook maar niets toen hij tijdens een ongemakkelijk etentje hoorde dat haar nieuwe vlam in ZIJN oude huis gaat wonen waar hij de kosten voor betaald.
In Anger Management speelt Charlie Sheen dokter Goodson. Dokter Goodson heeft een succesvolle privé kliniek gericht op het beheersen van boosheid. Zijn therapiegroep is alles behalve saai, ze zijn gek en nemen niet altijd de adviezen van de dokter serieus. Dokter Goodsonheeft nog een persoonlijke psycholoog die hem zowel binnen als buiten de slaapkamer coacht om zijn eigen woede onder controle te houden. Hij heeft hier regelmatig moeite mee door zijn obsessief dwangmatige tienerdochter en gekke ex-vrouw met haar nieuwe vriendje.

Zal Charlie in seizoen 3 wel stoom kunnen afblazen of vliegt er weer iemand uit? Genoeg om naar uit te kijken tijdens het nieuwe seizoen Anger Management.
Het derde seizoen van “Anger Management”
Vanaf zondag 11 augustus 21.30 elke week nieuwe afleveringen op Comedy Central