23. Juli 2013
Geile dieren en maffe parkwachters

Geile dieren en maffe parkwachters

Welcome to Brickleberry
Brickleberry: Nieuwe serie bij Comedy Central Extra, vanaf 5 augustus elke maandag tot en met donderdag om 21.05 uur.

Stel je een prachtig natuurpark voor, maar dan vol met geile dieren, maffe parkwachters en een pratend beertje. Dat is ongeveer de setting van Brickleberry, de gloednieuwe half uur durende animatieserie op Comedy Central Extra.
De serie wordt geproduceerd door onze eigen Daniel Tosh (Tosh.0) , en is gecreëerd, geschreven en geproduceerd door de comedians Waco O'Guin en Roger Black. Een groep gekke, disfunctionele parkwachters staan centraal in de serie die afspeelt in het ‘Brickleberry National Park’. Dit park wordt met sluiting bedreigd door de nalatigheid van de boswachters en de ontspoorde dieren.
Om de groep een beetje te helpen, komt Ethel de groep versterken. Zij is de ultieme sexy boswachter (Kaitlin Olson) die de taak krijgt om het park weer in zijn oude vorm te herstellen.
Dit is een flinke uitdaging. Steve (David Herman, bekend van Futurama) de overmoedige boswachter, is niet zo blij met de komst van Ethel. Hij voelt zich zeer bedreigd door deze beeldschone dame. Steve is namelijk in de afgelopen jaren, al voerde hij niets uit, benoemd tot “boswachter van de maand”. Steve kan niet met de concurrentie dealen en doet er dus ook alles om haar te laten ontslaan. Zelfs haar alcoholproblemen van het verleden probeert hij te onthullen.

Tom Kenny (bekend van Spongebob Squarepants), in de serie als “Woody”, speelt de hoofdboswachter die goede bedoelingen heeft maar helaas niet altijd de beste ideeën. Hij heeft namelijk een huisdier geadopteerd, maar niet zomaar één. Ontmoet beer “Malloy” (Daniel Tosh) de snoezige, vulgaire en verwende beer die kan praten en bij Woody woont. Woody zet zijn kamergenoot “Malloy” op een strikt dieet want met een paar kilo afvallen is het mogelijk dat hij weer kan staan.

Ook maken we kennis met Connie (Roger Black) en Denzel (Jerry Minor), twee unieke boswachters met hun eigen speciale kwaliteiten. Wat Denzel, de Afro-Amerikaanse boswachter uniek maakt, is dat hij geen enkele vaardigheid bezit. Connie is buitengewoon, want ze is een enorm gespierde manvrouw die sterker is dan alle boswachters samen. Kortom, deze dagelijkse avonturen van Brickleberry wil je niet missen!

De cast bestaat uit Tom Kenny (Woody), bekend als de stem van ''Spongebob Squarepants'', Kaitlin Olson (Ethel), 'It’s Always Sunny in Philadelphia', David Herman (Steve), ''MADtv'' en Jerry Minor (Denzel), ''Mr. Show''.

Comedy Central Extra is de hele maand augustus zender van de maand bij UPC.