15. Augustus 2013
Neighbors, everybody needs good Neighbors

Neighbors, everybody needs good Neighbors

The Neighbors
Nieuwe serie vanaf 30 september om 22.30 uur op Comedy Central

Wie kent ze niet? Irritante, rare, aparte, eigenzinnige, merkwaardige, vreemde en vervelende buren? Met hun overmatige geluiden, vreemde gebruiken, aparte levensstijlen en bizarre hobby’s?
Je zou bijna denken dat ze van een andere planeet komen!

Kijk op maandag 30 september naar de gloednieuwe serie: The Neighbors. In deze serie wil Marty het beste voor zijn vrouw en hun drie kinderen en besluit daarom te verhuizen naar Hidden Hills, een gesloten dorpje met een gigantisch huis, privégolfbaan en prachtige omgeving.

De bewoners van de Hidden Hills Community zijn alleen net een beetje anders dan Marty en zijn gezin en hebben ietwat aparte gebruiken.
Wat doe je als je er achter komt dat je buren aliens zijn? Koffers pakken en er zo snel mogelijk vandoor gaan of is blijven ook een optie? De inwoners lijken onschuldig en aardig en ze worden overspoeld met zelfgemaakte appeltaart.
Gaat Burendag gevierd worden dit jaar in de Hidden Hills? De dag waarop je gezellig samen komt en doet alsof je blij bent dat jullie huizen zich naast elkaar bevinden.
The Neighbors is geschreven door de schrijvers van de hitfilm 'Crazy, Stupid, Love' en wordt onder andere geproduceerd door Jennifer Lopez.

Premiere van The Neighbors, maandag 30 september om 22.30 uur
Daarna elke maandag t/m donderdag om 21.10 uur op Comedy Central