16. December 2013
Comedy Central en Ziggo presenteren de Blue Monday Conference met o.a. Mike Boddé en Dolf Jansen

Comedy Central en Ziggo presenteren de Blue Monday Conference met o.a. Mike Boddé en Dolf Jansen

Op maandag 20 januari is het Blue Monday. Volgens experts de meest depressieve dag van het jaar.

Ziggo, Comedy Central en Bunker Theaterzaken hebben de handen ineen geslagen en besloten om deze dag een positief karakter te geven en hiervoor een speciale comedy conference samen te stellen. Nog nooit eerder was er een conference rondom deze sombere dag. Onder andere Mike Boddé en Dolf Jansen zullen meewerken aan deze conference onder de bezielende begeleiding van regisseur Kees Prins.

Maurice Hols, General Manager Comedy Central Noord Europa: “Comedy is waar wij dagelijks voor staan. Zeker op de meest depressieve dag van het jaar kun je wel wat extra humor gebruiken. Met een partner als Ziggo is het mogelijk om nu heel veel digitale tv kijkers te bereiken en te laten genieten van onze zenders Comedy Central, Comedy Central Extra en Comedy Central Family”.

Harry de Haas, Directeur Consumentenmarkt bij Ziggo: ”Wij zijn blij om in samenwerking met de zenders van Comedy Central al onze abonnees in de maand januari wat extra vrolijkheid te kunnen brengen. De Blue Monday conference is een mooi voorbeeld van content creatie waarbij wij onze krachten bundelen met één van onze partners. Als dank voor hun loyaliteit kunnen al onze abonnees op maandag 20 januari gratis kijken naar een unieke show op digitaal Kanaal 12.

Naast de Blue Monday conference op maandag 20 januari kunnen de kijkers van Ziggo ook de rest van de maand blijven lachen. Want van 21 tot en met 26 januari is de beste en de leukste Comedy Central comedy te zien met o.a de grappigste sitcoms, de beste talkhows en the best of stand up op het digitale kanaal 12 van Ziggo.

Daarnaast is Comedy Central Extra Zender van de Maand bij Ziggo en daarmee de hele maand beschikbaar voor alle digitale kijkers op Ziggo kanaal 13. De Blue Monday conference wordt geproduceerd door Bunker Theaterzaken.