29. September 2014
COMEDIANS HOWARD KOMPROE EN STEFAN POP SLUITEN ZICH 24 UUR OP DE #CC24 TV MARATHON!

COMEDIANS HOWARD KOMPROE EN STEFAN POP SLUITEN ZICH 24 UUR OP DE #CC24 TV MARATHON!

Wat is er nou leuker dan 24 uur lang kijken en lachen met de beste comedy series? Dat denken ook comedians Howard Komproe en Stefan Pop die zich vrijwillig 24 uur laten opsluiten tijdens de TV Marathon #CC24 op het International Comedy Festival Rotterdam.

De comedians Stefan Pop en Howard Komproe accepteren de #CC24 TV marathon uitdaging, zij sluiten zich op op 9 oktober 24 uur lang op in een Nhow hotelkamer, als startsein van het International Comedy Festival in Rotterdam. En de kijker bepaalt wat zij gaan doen in die 24 uur terwijl heel Nederland meekijkt.

‘Ik wist meteen dat ik mee wilde doen aan deze ludieke actie en ben heel benieuwd hoe het ons af gaat om 24 uur niet te slapen en live tv te kijken.’ Zegt Howard Komproe over het event.
‘Ik hoop dat mijn favoriete series Californication en South Park voorbij komen, die ik normaal ook op Comedy Central kijk’. zegt Stefan Pop over #CC24.

Tijdens de #CC24 tv marathon bepalen de kijkers door middel van opdrachten, hoe de twee comedians deze 24 uur door komen zonder in slaap te vallen! De #CC24 TV marathon wordt georganiseerd door Comedy Central en Universal Pictures en is 9 en 10 oktober live te volgen op www.comedycentral.nl en via social media.