19. Januari 2015
Bekende comedians helpen heel Nederland vandaag door #BlueMonday heen.

Bekende comedians helpen heel Nederland vandaag door #BlueMonday heen.

Vandaag is het Blue Monday, volgens experts de meest depressieve dag van het jaar.

Comedy Central en Ziggo hebben met de comedians van Badaboom de handen ineen geslagen en besloten om via #BlueMonday en #Comedymaand deze dag zoveel mogelijk mensen op te vrolijken.

Er staat vandaag een team van bekende comedians klaar: Arie Koomen, René van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Gerthein Boersma, Jennifer Evenhuis en Gwen Pol vrolijken heel Nederland op met hilarische en persoonlijke sketches.

Bijna iedereen die vandaag een tweet stuurt met een goede reden waarom hij of zij opgevrolijkt moet worden met #BlueMonday en/of #Comedymaand ontvangt een leuke video.

Maurice Hols, General Manager VIMN: “Comedy is waar wij dagelijks voor staan. Zeker op de meest depressieve dag van het jaar kan iedereen wel wat extra humor gebruiken. Met een partner als Ziggo is het mogelijk om heel veel mensen te bereiken en laten genieten van Comedy.

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt bij Ziggo: ”Wij zijn blij om in samenwerking met de zenders van Comedy Central onze digitale TV-abonnees in de maand januari wat extra vrolijkheid te kunnen brengen. Naast de samenwerking op Blue Monday kunnen de kijkers van Ziggo ook de rest van de Comedy maand blijven lachen. Comedy Central Family en Comedy Central Extra zenders zijn de hele maand beschikbaar voor alle digitale kijkers van Ziggo.