03. April 2015
Blijven lachen in April!

Blijven lachen in April!

Stand-Up maand op Comedy Central

Na de hilarische 'Roast of Justin Bieber' van gisteren, blijft Comedy Central deze maand de plek voor de beste comedy tijdens de Stand-Up maand. De hele maand april zijn de beste comedians te zien op vrijdag- en zaterdagavond.

Vrijdag 3 april, 20:35
The Roast of Justin Bieber

Roastmaster Kevin Hart neemt Justin Bieber te grazen, samen met Hannibal Buress, Chris D'Elia, Snoop Dogg, Natasha Leggero, Ludacris, Shaquille O'Neal, Jeff Ross en Martha Stewart. In deze roast wordt er van Justin niets heel gelaten en is elke grap dan ook pijnlijk. Justin Bieber mag zich voegen bij het selecte gezelschap van geëerde Roastees, waaronder James Franco, Charlie Sheen en Joan River.

Zaterdag 4 april, 21:30
Stand-Up: Anthony Jeselnik: Caligula

In deze nieuwe show van een uur vertelt Anthony Jeselnik zijn unieke grappen. Zijn donkere humor en verdraaide kijk op realiteit maken Anthony net anders dan andere comedians. Hij deinst nergens voor terug en houdt zeker geen blad voor zijn mond.

Vrijdag 10 April, 21:05
Stand-Up: David Spade: My Fake Problems

Op vrijdag hebben we David Spade voor je in petto. Komische superster David Spade keert terug naar het podium in z'n eerste stand-up-special van een uur in meer dan tien jaar, opgenomen in het Fonda Theatre in Hollywood. Op geheel eigen wijze behandelt Spade vele exotische onderwerpen. Spade gaat als een speer door zijn grappen over zijn jeugd, skiën, Tiger Woods en het moment dat hij ontdekte dat z’n vriendin een soa had.

Zaterdag 11 April, 21:05
Stand-Up: Norm McDonald: Me doing Stand-Up

Een van 's werelds grappigste en meest provocerende komiek gooit alle remmen los in z'n eerste Comedy Central stand-up special. Norm MacDonald (bekend van Saturday Night Live) maakt al bijna 20 jaar grappen en hij is nu beter dan ooit. Onderschat deze comedian niet vanwege zijn leeftijd, zijn gevoel voor humor lijdt er in ieder geval niet onder.

Vrijdag 17 April, 21:05
Stand-Up: Tracy Morgan: Bona Fide

De legendarische Tracy Morgan gaat terug naar zijn roots met de wereldpremière van zijn nieuwe stand-up comedyspecial in Brooklyn, New York, waar hij is geboren. Tracy vult een uur met hilarische, persoonlijke en fascinerende verhalen. Met zijn special Bona Fide, keert hij terug naar zijn huis in Brooklyn, haalt herinneringen op over zijn tijd in de jaren '80 als crackdealer, en vuurt grappen af op zijn vreemde familieleden.

Zaterdag 18 April, 21:05
Stand-Up: Nick Swardson: Seriously, Who Farted?

De feestkoning is terug, met z'n nieuwe stand-up special. Swardson legt uit wat hij met filmtrailers doet en vertelt hoe hij ooit al z'n geld kwijtraakte in Vegas... aan een slingeraap. Het is een special gevuld met ninja’s, dronken meisjes en alcoholvergiftiging. Dus ga lekker achter over zitten, pak een lekker drankje en feest mee met Nick.

Vrijdag 24 April, 21:05
Stand-Up: Jim Jefferies: Alcoholocaust

In de zomer van 2010 trad de grootste komiek van Australië op in een uitverkocht Shaftesbury Avenue's Lyric Theatre. Hij was perfect in aangeschoten vorm en gaf zijn beste live-optreden tot nu toe. Deze show bevat de originele versies van beruchte grappen, waaronder "The Egg Story" en het verhaal van de keer dat Jim op het podium werd aangevallen. Zeker niet geschikt voor overgevoelige types! Als altijd zijn zijn grappen gebasseerd op realiteit, wat het toch persoonlijker maakt. Grappen over zijn beste vriend, zijn gehandicapte broer en Jim’s bizarre fascinatie voor huisdieren komen langs.

Zaterdag 25 April, 21:05
Stand-Up: Daniel Tosh: Happy Thoughts

Daniel Tosh onthult zijn kinderlijke dromen en fascinatie voor kannibalisme in de half uur durende stand-up special. Daniel is een geweldige komiek die zelfs zijn eigen show heeft gekregen op Comedy Central. Met zijn stand-up special amuseert hij je met zijn hilarische maar oprechte grappen. Of het nou gaat over wat hij het liefst met zijn vriendin doet, illegale immigranten of het publiek, Tosh zoekt de grens en probeert die net een tikkeltje te overschrijden. Met zijn brutale instelling probeert hij toch Happy Thoughts over te brengen.

Dus ieder weekend in April is het lachen, gieren, brullen op Comedy Central.