15. December 2015
Ga terug naar de jaren '80 in de nieuwe Comedy Central animatieserie: Moonbeam City

Ga terug naar de jaren '80 in de nieuwe Comedy Central animatieserie: Moonbeam City

Vanaf 21 december, iedere zondag om 22.00 uur, een nieuwe aflevering van deze retro-futuristische politieserie

Nieuw op Comedy Central: de absurdistische, retro-futuristische, jaren '80 politieserie Moonbeam City. Kijk op zondag 21 december om 22.00 uur naar de eerste aflevering van deze nieuwe animatieserie. Moonbeam City draait om de knappe, maar ietwat domme detective Dazzle Novak (met de stem van Rob Lowe) en zijn bazin Pizzaz Miller (met de stem van Elizabeth Banks). Moonbeam City is vanaf 21 december iedere zondag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Dazzle Novak is een detective die meer misdaden op zijn geweten heeft dan de criminelen die hij probeert op te sluiten. Zijn schitterende, maar erg autoritaire bazin Pizzaz Miller, wijkt niet van zijn zijde. Novak’s rivaal Rad Cunningham doet er alles aan hem de vernieling in te helpen. Om zijn fluorescerende metropool te beschermen, moet Dazzle Novak samenwerken met politieagente Chrysalis Tate.

Naast de stemmen van Rob Lowe (The West Wing, The Outsiders) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, 30 Rock), zijn ook Will Forte (Saturday Night Live, The Last Man On Earth) en Kate Mara (House of Cards, 24) te horen in Moonbeam City. Hoofdrolspeler Rob Lowe werd vorige week beloond met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Moonbeam City is vanaf 21 december iedere zondag om 22.00 uur op Comedy Central.