01. April 2016
Tygo Gernandt wordt de stem van nieuw kanaal van Comedy Central: Komedie Kanaal

Tygo Gernandt wordt de stem van nieuw kanaal van Comedy Central: Komedie Kanaal

Comedy Central begint een nieuw, volledig gedubd kanaal in zowel Nederland als België: Komedie Kanaal, waar populaire Comedy Central shows zoals How I Met Your Mother (Hoe ik je moeder ontmoet heb), South Park (Zuid Park), American Dad (Amerikaanse vader), Bob's Burgers (Bob's Broodjes), Modern Family (Moderne familie) in het Nederlands en Vlaams te zien zijn. Alle shows worden voor dit kanaal nagesynchoniseerd. Uit onderzoek van de Amerikaanse culturele professor L.A. Guage is gebleken dat kijkers van comedy grappen het beste begrijpen en het hardste lachen wanneer dit in hun moedertaal is. De meerderheid van de Nederlandse en Vlaamse respondenten hebben in dit onderzoek aangegeven dat hun voorkeur uitgaat naar programma's in hun eigen taal. Acteur Tygo Gernandt wordt één van de belangrijkste stemmen in de gedubde shows en zal in ieder geval de stem van Eric Cartman in South Park vertolken.

Tygo Gernandt kan niet wachten om aan de slag te gaan voor Komedie Kanaal en vooral niet om zijn stem aan Eric Cartman uit South Park te verlenen:
"Hoe vet is het om Eric Cartman te mogen doen, het is zo tof. Ik heb best wel veel stemmen gedaan in tekenfilms, en ik vind dit het leukste wat er is. Maar South Park, man, dit is echt zo te gek!"

Bekijk hier de reactie van Tygo Gernandt (klik op de afbeelding voor de video):

Bekijk hier vast een voorproefje van Eric Cartman (South Park) in het Nederlands en Vlaams:

Eric Cartman in het Nederlands (klik op de afbeelding voor de video):

Eric Cartman in het Vlaams (klik op de afbeelding voor de video):

Bekijk hier de originele scène uit South Park (klik op de afbeelding voor de video):

Bekijk voor meer informatie www.comedycentral.nl