04. Oktober 2016
Line-up Celebrity Stand-Up compleet met Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt en Anouk Maas

Line-up Celebrity Stand-Up compleet met Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt en Anouk Maas

Bekijk hier de promo van Celebrity Stand-Up met Ferry Doedens

Zangeres Roxeanne Hazes, voormalig profvoetballer Glenn Helder, 3FM DJ Annemieke Schollaardt en Nickelodeon presentatrice en musicalster Anouk Maas maken de line-up van Comedy Central's Celebrity Stand-Up compleet. Zij behoren naast Patty Brard, Otto-Jan Ham, Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Christophe Haddad en Frank Evenblij tot de twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen die de stand-up uitdaging aangaan. Met vlijmscherpe humor tot persoonlijke anekdotes en een gezonde dosis zelfspot. Celebrity Stand-Up, gepresenteerd door comedian Martijn Koning, is vanaf 13 oktober iedere donderdag te zien om 22.00 uur op Viacom zender Comedy Central.

Over Celebrity Stand-Up
In Celebrity Stand-Up staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

Celebrity Stand-Up is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

Over Comedy Central
Comedy Central is onderdeel van Viacom International Media Networks. Het is het comedy merk in het zenderportfolio van Viacom Benelux en de nummer 1 zender in Nederland en Vlaanderen op het gebied van comedy. Comedy Central zendt 24 uur per dag internationale top comedy series als South Park, Bob’s Burgers, Modern Family en The Daily Show uit.

Celebrity Stand-up is vanaf donderdag 13 oktober zes weken lang om 22.00 uur te zien op Comedy Central. #celebstandup

Noot voor de redactie
Neem voor interviews met de deelnemers, presentator Martijn Koning, de schrijvers of andere vragen contact op met Marieke Saly, PR Manager Comedy Central, marieke.saly@vimn.com, tel: 06-23887573.

Beeldmateriaal
Download hier de persfoto's van presentator Martijn Koning en alle 12 Celebrity Stand-Up deelnemers Ferry Doedens, Tofik Dibi, Christophe Haddad, Frank Evenblij, Jelka van Houten, Patty Brard, Otto-Jan Ham, Tony Star, Annemieke Schollaardt, Roxeanne Hazes, Glenn Helder en Anouk Maas. (credits Comedy Central - Bart van der Putten).