07. December 2016
Laatste aflevering South Park 20 morgen al om 13.00 uur te bekijken

Laatste aflevering South Park 20 morgen al om 13.00 uur te bekijken

South Park-fans opgelet! De laatste aflevering van het twintigste seizoen van South Park is morgen al om 13.00 uur gratis te bekijken op de South Park-website en in de South Park App voor iOS en Android. Morgenavond 8 december om 21.30 uur is The End of Serialization As We Know It ook gewoon te zien op Comedy Central.

In The End of Serialization As We Know It valt ineens het kwartje bij Cartman; hij begrijpt eindelijk waarom Heidi zo graag naar Mars wil vertrekken. Terwijl Cartman de onderzoekers ervan probeert te overtuigen dat naar Mars gaan geen goed idee is, dreigt South Park van de kaart te worden geveegd. Daarnaast waagt Sheila eindelijk de poging en ontdekt Gerald's stiekeme browsergeschiedenis. Wanneer alles in de soep lijkt te lopen, trommelen Kyle en Ike alle kinderen op om de wereld van haar ondergang te redden. Zal South Park blijven bestaan?

Over Comedy Central
Comedy Central is onderdeel van Viacom International Media Networks. Het is de nummer 1 zender in Nederland en Vlaanderen op het gebied van comedy. Comedy Central zendt 24 uur per dag internationale top comedy series als South Park, Bob’s Burgers, Modern Family en The Daily Show uit.